Inschrijving Oranjemarkt en Zomerfeest 2019 geopend

Stichting Zomerfeest Wapenveld heeft op 1 januari de inschrijvingen voor de Oranjemarkt tijdens Koningsdag en de 30e editie van het Zomerfeest Wapenveld in juni geopend.

Net als vorig jaar zal het comité, bestaande uit de Aad Eilander, Wim Eilander, William Boeve, Tom Regterschot, Gert Eilander en Alexander Kwakkel, beide markten organiseren.

De Oranjemarkt zal zijn doorgang vinden tijdens Koningsdag op zaterdag 27 april en de 30e editie van het Zomerfeest Wapenveld zal op zaterdag 15 juni met uniek slot plaatsvinden.

Oranjemarkt

De Koningsdag in Wapenveld, welke georganiseerd wordt door Oranjevereniging Maxima Wapenveld, heeft de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen.

Door het bijzondere programma wat de Oranjevereniging elk jaar weer weet neer te zetten weten duizenden, zo niet tienduizenden, belangstellenden jaarlijks de weg naar het Stationspark te vinden.

Buiten de RadioNL roadshow zullen er diverse Nederlandstalige artiesten live optreden en zal er wederom een spectaculair evenement georganiseerd worden wat veel bezoekers naar het Stationspark trekt.

De Oranjemarkt zal op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag plaatsvinden.

Zomerfeest

30e editie van het Zomerfeest Wapenveld met spectaculair slotstuk

In 2019 wordt de 30e editie van het Zomerfeest georganiseerd en daarom heeft de organisatie alweer iets unieks in petto.

De organisatie heeft het afgelopen jaar contact opgenomen met Van Beers Ballooning om een spectaculair sluitstuk aan de 30e editie toe te voegen.

U krijgt namelijk de mogelijkheid om, uiteraard indien de weergoden hun medewerking verlenen, ’s avonds een ballonvaart vanuit het Stationspark in Wapenveld te maken.

Inschrijven hiervoor kan via info@vanbeersballooning.nl De kosten bedragen €169,- per persoon en u wordt weer teruggebracht naar het Stationspark.

Mocht u zelf niet willen, dan kan het ook een mooi cadeau zijn om aan een speciaal persoon of voor een speciale gelegenheid te geven.

De traditioneel gezellige en drukbezochte braderie en rommelmarkt in het Stationspark te Wapenveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni, de derde zaterdag in juni.

Van 8:00 uur tot 18:00 uur is het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld geopend en wordt er weer een grote diversiteit aan artikelen, van kleding tot curiosa, te koop aangeboden.

2 Comments to “ Inschrijving Oranjemarkt en Zomerfeest 2019 geopend”

 1. F.H.t> Bos says :Beantwoorden

  goede dag ik zou graag en kraam op 15 juni 2019 willen reserveren
  graag wil ik weten wat de kosten zijn en wat wel mag en niet mag
  vr gr Fhtt.Bos erstekamp 10 8051zp Hattem
  0646455892

  1. Geachte heer Bos,
   Via de knop rechtsboven aan onze pagina komt u op een pagina met knoppen om u in te schrijven voor de Oranjemarkt en het Zomerfeest.
   De prijzen zijn €6,00 voor een grondmeter en €35,00 voor een kraam. Als u het inschrijfformulier invult wordt er ook gevraagd met welke waren u wilt komen staan op het Zomerfeest. Mocht u met waren komen die wij niet accepteren zult u zo spoedig mogelijk bericht ontvangen.

   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

   Met vriendelijke groet namens de commissie Zomerfeest

   Alexander Kwakkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *