Inschrijving Oranjemarkt en Zomerfeest 2019 geopend

Stichting Zomerfeest Wapenveld heeft op 1 januari de inschrijvingen voor de Oranjemarkt tijdens Koningsdag en de 30e editie van het Zomerfeest Wapenveld in juni geopend.

Net als vorig jaar zal het comité, bestaande uit de Aad Eilander, Wim Eilander, William Boeve, Tom Regterschot, Gert Eilander en Alexander Kwakkel, beide markten organiseren.

De Oranjemarkt zal zijn doorgang vinden tijdens Koningsdag op zaterdag 27 april en de 30e editie van het Zomerfeest Wapenveld zal op zaterdag 15 juni met uniek slot plaatsvinden.

Oranjemarkt

De Koningsdag in Wapenveld, welke georganiseerd wordt door Oranjevereniging Maxima Wapenveld, heeft de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen.

Door het bijzondere programma wat de Oranjevereniging elk jaar weer weet neer te zetten weten duizenden, zo niet tienduizenden, belangstellenden jaarlijks de weg naar het Stationspark te vinden.

Buiten de RadioNL roadshow zullen er diverse Nederlandstalige artiesten live optreden en zal er wederom een spectaculair evenement georganiseerd worden wat veel bezoekers naar het Stationspark trekt.

De Oranjemarkt zal op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag plaatsvinden.

Zomerfeest

30e editie van het Zomerfeest Wapenveld met spectaculair slotstuk

In 2019 wordt de 30e editie van het Zomerfeest georganiseerd en daarom heeft de organisatie alweer iets unieks in petto.

De organisatie heeft het afgelopen jaar contact opgenomen met Van Beers Ballooning om een spectaculair sluitstuk aan de 30e editie toe te voegen.

U krijgt namelijk de mogelijkheid om, uiteraard indien de weergoden hun medewerking verlenen, ’s avonds een ballonvaart vanuit het Stationspark in Wapenveld te maken.

Inschrijven hiervoor kan via info@vanbeersballooning.nl De kosten bedragen €169,- per persoon en u wordt weer teruggebracht naar het Stationspark.

Mocht u zelf niet willen, dan kan het ook een mooi cadeau zijn om aan een speciaal persoon of voor een speciale gelegenheid te geven.

De traditioneel gezellige en drukbezochte braderie en rommelmarkt in het Stationspark te Wapenveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni, de derde zaterdag in juni.

Van 8:00 uur tot 18:00 uur is het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld geopend en wordt er weer een grote diversiteit aan artikelen, van kleding tot curiosa, te koop aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *