Inschrijving Zomerfeest Wapenveld 2024 geopend

Zomerfeest Wapenveld beleeft op 22 juni 2024 haar 32e editie.

Na de eerste entreevrije editie in 2023 heeft het bestuur besloten om in 2024 het Zomerfeest weer te organiseren zonder dat er entreegelden worden geheven voor de bezoekers. Door de vele bezoekers en het grote aantal standhouders zag het bestuur genoeg aanknopingspunten om Wapenveld, en de gemeente Heerde, op de kaart te blijven houden met dit jaarlijks terugkerende evenement waar jong en oud zich kan vermaken.

Vanaf 8:00 uur is een ieder welkom om de braderie en rommelmarkt af te struinen naar dat ene koopje waar je al tijden naar op zoek bent, of waar je nu toevallig tegen aan loopt.

Voor de jeugd zal er weer de mogelijkheid zijn om op een pony te rijden, in de draaimolen een rondje mee te draaien of je helemaal uit te leven op het springkussen.

Tussen 10:00 en 11:00 uur zal de Gym Vereniging Wapenveld middels een demonstratie laten zien op welk niveau zij acteren op de plaza voor het podium.

’s Middags zal het zangkoor Doetmaes uit Epe tussen 13:30 uur en 16:00 tijdens meerdere sessies hun Keltische liederen ten gehore brengen vanaf het podium. Gedurende de dag zal DJ Marijn op de plaza aangename muziek verzorgen en wie weet….?

Het Zomerfeest Wapenveld vindt plaats op zaterdag 22 juni in het Stationspark aan de Groteweg / Klapperdijk in Wapenveld en is geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Wie een kraam of grondmeters wil huren kan dit doen via deze link of via de  knop inschrijven op onze website.