Standplaatsen Zomerfeest Wapenveld

Het Stationspark van Wapenveld is tijdens het Zomerfeest het decor van diverse activiteiten. Op een deel van het park kunt u lekker snuffelen tussen het aanbod van de rommelmarktstandhouders terwijl u op een ander deel van het park een gezellige braderie met een diversiteit aan handel vindt. Verder is er een verenigingsplein en een gezellig ingericht terras met muzikale omlijsting. Door de omvang van het Stationspark kunnen wij de standplaatsen ruim indelen waardoor de bezoekers ook uw plaats niet voorbij zullen lopen.

Het Zomerfeest Wapenveld duurt van 08:00 uur tot 16:30 uur. De laatste jaren mochten wij, ondanks de wisselende weersomstandigheden vele duizenden bezoekers verwelkomen.

Wilt u ook deel uitmaken van deze dag? U kunt zich opgeven voor het huren van grondmeters of een kraam huren. Een combinatie van beiden behoordt uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mocht u stroom willen bij uw standplaats? Ook dat is mogelijk. Voor prijzen verwijzen wij u naar het inschrijfformulier.
Via de knop "inschrijven" rechts bovenaan deze website kunt u zich opgeven voor de markt. Inschrijven is noodzakelijk! Ongeveer een week voor het Zomerfeest Wapenveld zult u een brief ontvangen met de nodige informatie.
Geld overmaken zonder het inschrijfformulier in te vullen heeft geen zin.

Let op: voor braderiestandhouders geldt het volgende: Wij hanteren marktbescherming, hierdoor kan het mogelijk zijn dat uw aanvraag afgewezen wordt.
Tijdstip van aanmelden is bepalend.

Voor vragen kunt u mailen naar: inschrijving@zomerfeestwapenveld.nl

Hopelijk tot ziens in Wapenveld.

Organisatie Zomerfeest Wapenveld

TOP