28e editie Zomerfeest Wapenveld goed verlopen

Wat is de 28e editie van het Zomerfeest Wapenveld weer goed verlopen.

Vrijdags bij het opbouwen regende het zo hard en lang dat de opbouwploeg tot op het vel toe nat waren. Dit mocht echter de pret niet drukken en aan het eind van de middag was het gehele park ingericht om de standhouders van de braderie, de rommelmarkt, en het publiek zaterdags te kunnen ontvangen.
Tijdens het Zomerfeest op de zaterdag waren de weergoden ons beter gezind en viel er geen druppel. De temperatuur was zelfs om kwart voor 5 al lekker. Hoewel de eerste standhouders ruim een uur voordat het terrein open zou gaan al voor de hekken stonden, ontstonden er geen lange rijen en kon iedereen ruim op tijd op zijn of haar plek de spullen uitladen.
Klokslag 8 uur werd de markt geopend door Aad Eilander, voorzitter van de commissie van het Zomerfeest Wapenveld. Het publiek kwam in grote getale op het Zomerfeest Wapenveld af, want het blijft toch een publiekstrekker in de gemeente Heerde. ‘s Morgens gaf de lokale gymvereniging een demonstratie met diverse hoogstandjes in het turnen. Daarna was het de beurt aan Gerben Tijssen die zijn eerste klanken liet horen. Om half 2 was het de beurt aan het Wapenvelds piratenkoor “De Zingende Padd’n”. Dit optreden werd goed bezocht en de bekende zeemansliederen, waaronder “Hoog is de zolder”, werden dan ook uit volle borst meegezongen.
Ter afsluiting van het Zomerfeest waren er dit keer 2 zangers uitgenodigd. Jordy van Vilsteren en Maikel Scheffer wisten de sfeer er goed in te brengen. Van de Amsterdamse medley wisten velen de tekst mee te zingen en kwam Gerben Tijssen ook nog een paar nummertjes ten gehore brengen. Tegen de klok van 6 uur werd het laatste nummer gezongen en gingen de bezoekers die nog aanwezig waren voldaan naar huis.

Foto’s die gedurende de dag gemaakt zijn door Klaas Liefers en Gert Schuurman zijn onder het menu foto’s op deze website te zien.

Namens de commissie van het Zomerfeest Wapenveld willen wij alle vrijwilligers die geholpen hebben enorm bedanken voor hun inzet, want zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om het Zomerfeest te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *