Inschrijving Zomerfeest Wapenveld 2017 geopend

Het comité heeft de inschrijving geopend en maakt zich op voor de 28e editie van het Zomerfeest Wapenveld. Deze wordt zoals altijd op de tweede zaterdag in juni gehouden. Inmiddels een begrip in de wijde regio. Jaarlijks staat het Stationspark bomvol handel en geven optredens van plaatselijke verenigingen, een shantykoor en live muziek met o.a. Jordy van Vilsteren (ook op het piratenfestijn in Oldebroek te horen), Maikel Scheffer en Gerben Tijssen een extra dimensie aan de jaarmarkt. ’s Morgens zullen plaatselijke verenigingen demonstraties verzorgen waarna aan het begin van de middag het zeemanskoor de Zingende Padden uit Wapenveld hun eigen sfeer geven aan het horecaplein. Bij WZC slaan de voetbalclub en supportersvereniging de handen weer ineen. Wim Eilander van de jubilerende supportersvereniging WZC: “We hebben er al weer veel zin in. Met dit evenement neemt de club haar maatschappelijke verantwoordelijkheid . Want niet alleen is het Zomerfeest aantrekkelijk voor beide clubs. Op deze manier kunnen we vakantiegangers, inwoners van Wapenveld en de wijde regio ook een leuk evenement bieden. Zetten we Wapenveld op de kaart en bieden we de duizenden bezoekers een leuk uitje”, aldus Wim Eilander, die binnen de club gesteund wordt door veel vrijwilligers en een sterke commissie met Edwin Bosman, William Boeve, Gert Eilander, Alexander Kwakkel en Aad Eilander. Het park zal met vele meters handel vol staan. Er is een grote diversiteit aan handel, van kleding tot curiosa. Wie een kraam of grondmeters wil huren kan dit doen via deze link of via de  knop inschrijven op deze website. Ook voor kinderen is er veel te beleven want we hebben een springkussen, draaimolen en een ritje op een pony zal de jongste jeugd zeker aanspreken. Natuurlijk zijn er ook de nodige kramen te vinden welke iets voor de inwendige mens te bieden hebben. Op zaterdag 10 juni is het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *