Commissie Zomerfeest Wapenveld gaat Oranjemarkt Wapenveld 2017 organiseren

WAPENVELD – Oranjevereniging Maxima en stichting Zomerfeest Wapenveld slaan de handen ineen op Koningsdag 2017. De Oranjevereniging heeft een fantastisch programma opgezet voor deze landelijke feestdag. Het programma en alle inspanningen van de Oranjevereniging Maxima vormen een mooi geheel.

Marktmeester Alexander Kwakkel van het Zomerfeest Wapenveld zag het meteen zitten toen het verzoek van de Oranjevereniging kwam om de Oranjemarkt te organiseren; “Met de expertise die binnen onze commissie aanwezig is en de vele contacten die wij via het Zomerfeest hebben kunnen we een mooie markt neer zetten” aldus de marktmeester. “Gelukkig word ik door dik en dun gesteund door een sterke commissie die verder bestaat uit Edwin Bosman, William Boeve, Gert Eilander, Wim Eilander en Aad Eilander.”

Doordat Radio NL aanwezig is, men veel publiek verwacht en het sensationele BMX Kingsday Extreme spectaculaire shows weggeeft zal het Stationspark weer bomvol staan. Het park biedt op deze feestelijke dag ruimte voor zo’n 250 meter handel welke verdeeld zal worden in plaatsen voor handelaren met braderiespullen en particulieren met tweedehands spulletjes voor de kleedjes- en rommelmarkt. Het Zomerfeest comité gaat voor diversiteit aan handel, van kleding tot curiosa. Wie een kraam of grondmeters wil huren kan dit doen via deze link. Ook voor kinderen is er veel te beleven want naast de schoolspelen in de morgen staat er een zweef- en draaimolen en zal de geweldige hindernisbaan de jeugd zeker aanspreken. Naast de grote feesttent zijn er ook de nodige kramen te vinden welke iets voor de inwendige mens te bieden hebben. De Oranjemarkt, welke gratis toegankelijk is, zal op donderdag 27 april van 10:00 uur tot 18:00 uur plaatsvinden in het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld. ’s Avonds na afloop is er weer groots feest in de feesttent op het terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *