Inschrijving Zomerfeest 2023 geopend

Na een stilstand van 3 jaren vanwege de Corona pandemie, en de nasleep die dit aan het einde van het afgelopen voetbal seizoen had, heeft het bestuur van Stichting Zomerfeest Wapenveld besloten om op zaterdag 24 juni 2023 weer het Zomerfeest Wapenveld te gaan organiseren.

Het bestuur is druk bezig met de invulling van deze 32e editie en heeft de inschrijving geopend. Want ondanks de stilstand, en de mogelijkheden die de mensen hierdoor hebben aangeboord om toch hun spullen te verkopen, hoopt het bestuur dat we weer vele standhouders en bezoekers mogen gaan begroeten in het Stationspark in Wapenveld

Het Zomerfeest Wapenveld vindt plaats op zaterdag 24 juni van 8:00 uur tot 18:00 uur in het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld.

Wie een kraam of grondmeters wil huren kan dit doen via deze link, of via de knop “Inschrijven” op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *