Inschrijving Oranjemarkt en Zomerfeest 2020 geopend

Stichting Zomerfeest Wapenveld heeft op 12 januari de inschrijvingen voor de Oranjemarkt tijdens Koningsdag en de 31e editie van het Zomerfeest Wapenveld in juni geopend.

Net als vorig jaar zal het comité, bestaande uit de Aad Eilander, Wim Eilander, William Boeve, Tom Regterschot, Gert Eilander, Tim van Limburg en Marleen Bronsink, beide markten organiseren.

De Oranjemarkt zal zijn doorgang vinden tijdens Koningsdag op maandag 27 april en de 31e editie van het Zomerfeest Wapenveld zal op zaterdag 27 juni plaatsvinden.

Oranjemarkt

De Koningsdag in Wapenveld, welke georganiseerd wordt door Oranjevereniging Maxima Wapenveld, heeft de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen.

Door het bijzondere programma wat de Oranjevereniging elk jaar weer weet neer te zetten weten duizenden, zo niet tienduizenden, belangstellenden jaarlijks de weg naar het Stationspark te vinden.

De Oranjemarkt zal op maandag 27 april tijdens Koningsdag plaatsvinden.

Zomerfeest

31e editie van het Zomerfeest Wapenveld

In 2020 wordt de 31e editie van het Zomerfeest georganiseerd en heeft de organisatie alweer iets unieks in petto.

De traditioneel gezellige en drukbezochte braderie en rommelmarkt in het Stationspark te Wapenveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 juni, de vierde zaterdag in juni.

Van 8:00 uur tot 18:00 uur is het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld geopend en wordt er weer een grote diversiteit aan artikelen, van kleding tot curiosa, te koop aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *